Heukels Totaalonderhoud & Cleaning Service logo

Schoonmaker (m/v)

Bij Heukels Cleaning Service zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor het schoonmaken van diverse objecten in de regio van Callantsoog. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair, en algemene ruimtes van diverse vakantievilla’s.

Vacature

Parttime schoonmaak medewerker voor gemiddeld 7,5 uur per week van maandag t/m zaterdag. De werktijden zijn van 09:00-15:00 uur.

Wat krijg je?

Werken als schoonmaak medewerker bij Heukels Cleaning Service betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
• Een goed salaris volgen cao schoonmaak interieur van recreatiewoningen.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker of schoonmaakster heb jij;
• Oog voor detail, je ziet vuil liggen en gaat voor een stralend resultaat;
• Ervaring in de schoonmaak (is een pré);
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.