Heukels Totaalonderhoud & Cleaning Service logo

Over ons

Over ons

Over ons Heukels

Maak kennis met Heukels totaalonderhoud en cleaning service

Het team achter Heukels Totaalonderhoud & Cleaning Service

Over ons, Heukels Geoffrey

Geoffrey Heukels

Eigenaar

Over ons, Heukels Patricia

Patricia Heukels

Eigenaresse

Al ruim 25 jaar is Geoffrey actief in de bouw als allround schilder en projectleider. Hij heeft in die tussentijd een bulk ervaring opgedaan bij diverse kleine, middelgrote en grote schildersbedrijven in Noord-Holland. Omdat de huidige markt om meer ervaring vraagt onder één dak, heeft Geoffrey ook ervaring opgedaan bij een stukadoorsbedrijf waar hij projectmanager is geweest.

Van alleen zelfstandig ondernemer schilder, naar projectleider schilder, naar projectmanager afbouw. Vervolgens begon het ondernemerschap toch weer te kriebelen en besloot Geoffrey een VOF op te starten met zijn vrouw Patricia. Die niet kon wachten om ook als ondernemer aan de slag te gaan.

Heukels Team

Patricia is de laatste 10 jaar actief geweest bij diverse schoonmaakbedrijven in Noord-Holland en besloot samen met haar partner Geoffrey de VOF op te starten. Heukels Totaalonderhoud & Cleaning Service is een feit! De verdeling was wat dat betreft simpel. Geoffrey houd zich bezig met de schilders + stukadoors en Patricia met de schoonmaak.

Over ons, Heukels Geoffrey

''We begonnen samen op de werkvloer.'' Geoffrey weer schilderen en ik de schoonmaak. ''2 maanden later kregen wij en de wereld een klap, COVID-19. Maar we lieten ons niet uit het veld slaan! Onze orderportomonee begon alleen maar te groeien en werd al meer en meer……. Al snel konden we beide het werk niet meer aan en er moesten vakmensen bij. Wat ons goed lukte in die tijd.''

Over ons, Heukels Geoffrey

Nu 3 jaar verder zijn wij gegroeid tot een heuse organisatie met 12 vakmensen om ons heen en zijn nog steeds groeiende. We kunnen nu dan ook al zeggen dat ons plan in de uitvoering tot op heden goed uitgepakt heeft en we gaan gewoon door!

Vandaar ook ons motto : WIJ MAKEN HET MEER DAN WAAR……. ZOWEL IN AFBOUW, AFWERKING EN NAZORG! Met alles onder één dak kunnen wij alles aan.

Wij zijn ook maatschappelijk betrokken

Wij zijn maatschappelijk betrokken. Wij zijn dan ook basissponsor voor de lokale voetbalverenigingen Hollandia T uit Tuitjenhorn en Vios W uit Warmenhuizen.

Jaarlijks komt het lokale timmerdorp in Tuitjenhorn ook weer terug en daarvoor sponsoren wij de sanitaire voorzieningen.

Offerte

Vraag een offerte aan